دبستان پسرانه فرهنگیان خرامه | ||
|
باسمه تعالی مواد لازم: گوشت چرخی 200 گرم سبزیجات دلخواه . هویج رنده شده . قارچ اسلایس شده. فیله گوجه فرنگی. کدوی خرد شده و کاهوی خرد شده به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری زرشک 1 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم پودر سوخاری 3 تا 4 قاشق غذا خوری تخم مرغ 2 عدد نان با گت به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا در ظرفی گوشت را کاملا سرخ کرده و سبزیجات و پیاز داغ را افزوده به همراه ادویه ها و زرشک تفت می دهیم . رب گوجه و نمک و فلفل را افزوده و بعد از اینکه همه مواد کاملا تفت خورد از روی حرارت بر می داریم . نان های باگت را به اندازه 5 سانت 5 سانت برش می زنیم و تکه ها ی برش خورده را از یک طرف گود کرده به طوریکه به شکل کاسه در آید . از مواد گوشتی داخل نان ها پر کرده و خوب فشرده می کنیم. حالا این لقمه های آماده را درون تخم مرغ زده شده می زنیم و کاملا به تخم مرغ آغشته می کنیم . آرد سوخاری را با کنجد و نمک و فلفل و کمی پودر سیر مزه دار کرده و بعد از اینکه از تخم مرغ بیرون آوردیم به پودر سوخاری آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم و مدت زمان کمی سرخ می کنیم ) لطف نمایید نظرات خود را مرقوم فرمایید تشکر می کنیم ازسر کار خانم زهرا حیدریمربی خوب آشپزی وشیرینی پزی شهرستان خرامه نظرات شما عزیزان: موضوعات مرتبط: بهداشت، ، برچسبها: [ جمعه 30 بهمن 1393برچسب:دبستان فرهنگیان,خرامه,دانش آموزان,ورزش,شادی و نشاط,,ساندویچ لقمه ای, لقمه کودکانه , مربی شیرینی ,, ] [ 20:0 ] [ حسین زارع ]
|
|
[ طراحی : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin ] |